Livrare Comenzi

Produsele comercializate de rainbowmarket.ro sunt livrate folosind servicii de curierat rapid (24/48h). În funcție de disponibilitatea produselor și a serviciilor de curierat, rainbowmarket.ro  va preda catre firmele de curierat produsele cât mai curând. Livrările comenzilor se onorează de luni până vineri în intervalul orar 10 – 16. Toate comenzile vor beneficia de livrare, însă doar după confirmarea modului de plată și a altor informații legate de comandă. Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei beneficiază de livrare gratuită.Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 500 lei este de 18 lei. Valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.

Politică Retur

Conform articolului 9, alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor, ai dreptul de solicita returul comenzii tale în termen de 14 zile de la data primirii produselor. Asigură-te că acestea nu au parole setate  și că ai șters informațiile personale, astfel încât produsul sa poată fi adus la versiunea inițială de software. Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

rainbowmarket.ro  nu este responsabilă pentru pierderea sau deteriorarea  informațiilor stocate pe dispozitive.

 În cazul în care vrei să faci retur, asigură-te că păstrezi produsul și amabalajul acestuia cât mai intacte, în caz contrar acesta nu poate face subiectul unei revânzări corespunzătoare și vei fi responsabil de plata unei taxe ce va  acoperi costurile aducerii produsului în standardele de vânzare.

Nu se accepta returul in cazul urmatoarelor produse/ categorii de produse: 

Produse / categorii cu conditii speciale de retur:

Folii de protectie a ecranelor – pot fii returnate doar daca sunt sigilate 

Orice produse de ingrijire personala si castile intraauriculare –  pot fii returnate doar sigilate 

Becuri, lanterne, prelungitoare, prize, baterii, acumulatori și încărcătoare – pot fi returnate doar dacă sunt sigilate.

Licente software , antivirusi , extensii de garantii precum si produsele ce vin preinstalate cu ele si sunt sterse – nu se pot returna 

Orice produs adus pe comanda speciala pentru care s-a achitat un avans – nu se pot returna 

Important : 

Te rugam sa verifici in prezenta curierului integritatea fizica a coletului, iar in cazul daunelor sa soliciti intocmirea unui process verbal de constatare. Orice reclamatie ulterioara fara a fii insotita de acest proces verbal nu va fii luata in considerare.

Daca toate conditii de mai sus au fost indeplinite returul se solicita direct din contul din care ai facut comanda. Urmeaza sa  fii contactat pentru validare si trimiterea unui curier pentru a ridica produsul. Va rugam sa notati pe colet nr cererii de retur primita pe adresa de mail.

Dupa ce primim coletul si este verificat vei fii contactat pentru finalizarea procesului de retur. 

Condiții Garanție

Nu fac obiectul garanției, produsele care prezintă defecte fizice sau se încadrează în următoarele:

  • lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite;
  • etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate;
  • produse utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice);
  • setări și instalari incorecte, fără împământare unde este cazul;
  • pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor;
  • intervenția mecanică sau plastică asupra produselor;
  • conectarea sau deconectarea anumitor componente în timpul funcționării echipamentelor.

Produsele vandute de rainbowmarket.ro beneficiaza de certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Pe acesta il vei gasi in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Este necesar sa il pastrezi pentru a beneficia de garantie. 

Aceste produse  beneficiaza de garantie in retelele de service ale producatorului sau distribuitorului , in centrele mentionate explicit in certificate; produsul reclamat defect poate fi prezentat direct la cel mai apropiat centru de service prevazut in certificat. Aceasta unitate de service va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei;

Conditiile de acordare a garantiilor, in acest caz, pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale acestora, la nivel national.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre rainbowmarket.ro  beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.


    Categorii Produse